Xile

Això no és ben bé un resum de Xile, perquè només hem estat a San Pedro de Atacama i només hi hem estat 3 dies. És també per això que no trobareu secció de gastronomia en la informació d’aquest país.

San Pedro de Atacama és un poble petit amb molt d’encant, una barreja de hippies amb turistes, que ens ha agradat bastant. Pots fer moltíssimes activitats prenent San Pedro com a campament base, però necessites molts diners perquè aquí tot és especialment car.

Perquè us en feu una idea és un poble de poc més de 6000 habitants que té més de 50 agències de turisme i més de 100 allotjaments. Aquí només farem un apunt sobre les agències. Pràcticament totes elles ofereixen els mateixos tours a uns preus molt similars i com que n’hi ha tantes, la majoria no poden garantir tenir prou clients com per omplir un grup. Així pots contractar un tour amb una agència i acabar fent-lo amb una altra. Nosaltres vam contractar 3 tours a San Pedro més el tour fins a Uyuni amb Inca Coya Tours i només vam fer amb ells la primera excursió amb un guia extraordinari, en Manuel. Les excursions dels guèisers (amb la Jimena) i el Salar d’Uyuni (amb en Leo) les vam fer amb World White Travel i vam tenir molt bona experiència mentre que amb Terra Extreme va ser molt dolenta, bàsicament per culpa del  seu “guia” Pablo.

PD: samarretes del Barça 5, samarretes del Madrid 0, maneta a Xile!! ;)

Leave a Reply