Rio de Janeiro: Carol, Rodrigo (i Nina)

Rio de Janeiro: Carol, Rodrigo (i Nina)

A Rio de Janeiro ens hem estrenat com a couchsurfers, i no ho podíem haver fet de millor manera. Rio era una ciutat que ens feia una mica de respecte. Havíem sentit a parlar tant de la inseguretat, que vam pensar que allotjar-se a casa d’algú era una molt bona idea.

En Rodrigo i la Carol (i també la seva Golden Retriever, Nina) ens van rebre amb molta il·lusió i ens van fer sentir com a casa des del primer moment. Viuen al barri de Vila Isabel, just a tocar de l’estadi Maracanã, un barri de la zona nord gens turístic, però tranquil i molt ben comunicat. Aquí us deixem les fotos del sofà-llit, on hem dormit aquests dies. Probablement, un dels llits més còmodes en les 3 setmanes de viatge que portem.

DSCN0844DSCN0845

 

 

 

 

 

 

Hem estat amb ells 5 dies entre setmana, i per això durant el dia no han pogut estar gaire amb nosaltres, però tots els vespres els hem passat conversant, rient, cuinant i compartint cultures. Hem creat dos monstres que ja no sabran viure sense el pa amb tomàquet i la truita de patates (amb el toc brasiler de la linguiça).

DSCN0959Quan vam arribar, el Rodrigo parlava bastant bé el portunyol, i quan hem marxat tant la Carol com nosaltres ens defensàvem força bé en cataguès 😉

Són una parella encantadora, simpàtica i molt xerraire, i en 5 dies de convivència, els hem agafat molta estima. Sabem que tenim uns amics a Rio i ells a Barcelona!