172 dies a Sudamèrica

172 dies a Sudamèrica

Han estat gairebé 6 mesos, i com ja hem dit en algun post anterior, ens sembla que hem fet curt. Sudamèrica ens ha tractat molt bé, ens ha sorprès i en definitiva, ens ha encantat. A tots els països que hem visitat, hem intentat conèixer no només tot allò més turístic, sinó apropar-nos una mica a la seva cultura i la seva gent. De vegades ha estat molt fàcil, i altres no tant.

En general, ens hem sentit bé a tot arreu. Vam sortir de Barcelona amb alguns dubtes respecte a com ens adaptaríem a aquesta vida “nòmada”, però van desaparèixer de seguida. Quan ens ha agradat un lloc, ens hi hem quedat més, i quan no, hem marxat abans del previst. En aquest sentit, els primers mesos del viatge, han estat els més “lliures”. El pla era que no hi havia pla. I aquesta incertesa ens encantava! El fet d’haver de comprar el vol cap a Nova Zelanda (perquè no pugessin massa els preus) ha fet que en aquests darrers dos mesos hàgim hagut de viatjar sense deixar molt espai a la improvisació. Així que tant a Equador com a Colòmbia ens han quedat coses per fer i veure.

Ho sabíem abans de marxar, però ens ha quedat més clar durant el viatge quan parlàvem amb altres viatgers: la nostra volta al món és una qüestió d’eleccions i renúncies. Encara que tenim bastant temps, no es pot veure tot. I el que també ens ha quedat clar és que més val el consell d’un altre viatger, que no pas 10 guies! De fet, durant aquests 6 mesos sempre hem portat una guia del país a la motxilla (que anàvem intercanviant als hostels), però les hem obert ben poc. Sempre hi ha algú que viatja en la direcció contrària que tu, i que et recomana o desaconsella anar a algun lloc.

I si després de llegir-nos durant aquests sis mesos i veure les nostres fotos, us queda algun dubte… Sí, fer aquest viatge és la millor decisió que hem pres mai. I no us negarem que trobem a faltar la família i els amics en determinats moments, i que en altres mataríem per un bon pernil o unes croquetes de la iaia, però tot això encara no ens ha fet tenir prou ganes de tornar a casa, ja que encara queda molt per conèixer.

Molts ens heu preguntat què ha estat el millor del viatge, quin lloc ens ha agradat més, o fins i tot ens heu demanat que féssim un TOP FIVE. És impossible!! El que sí volem és deixar-vos amb un petit resum, fet amb algunes fotos de cada país.

DSCN0741DSCN1126

 

 

 

 

 

BRASIL

DSCN1382DSCN2283

 

 

 

 

DSCN2455DSCN2763

 

 

 

 

 

 

ARGENTINA

DSCN4108DSCN4338

 

 

 

 

 

XILE

DSCN4561DSCN4969

 

 

 

 

 

BOLÍVIA

DSCN6457DSCN6031

 

 

 

 

 

PERÚ

DSCN7327DSCN7416

 

 

 

 

 

EQUADOR

DSCN8051DSCN8141

 

 

 

 

DSCN9665DSCN9882

 

 

 

 

 

 

COLÒMBIA

Com veieu pel nombre de fotos de cada país, el que sí podem dir és que Argentina i Colòmbia ens han agradat especialment.

Però aquest viatge no és només els llocs que hem visitat, sinó també la gent que hem trobat pel camí: amics que feia temps que no vèiem i nous amics que hem fet durant el viatge (tant locals, com altres viatgers). Sense ells, això no hagués estat el mateix. Alguns segurament no els tornarem a veure, però n’hi ha d’altres amb qui estem convençuts que ens tornarem a trobar; com els diem sempre, qui sap on i vés a saber quan.

DSCN0368DSCN0959DSCN1832

 

 

 

Carlos y AishaDSCN2706DSCN2780

 

 

 

DSCN2991DSCN3176DSCN3312

 

 

 

 

DSCN7845DSCN8024cs manizales ok

 

 

 

DSCN8627DSC_0010CARLA DAMIAN

 

 

 

 

 

I encara que no surtin a les fotos, també ens en recordem de: Virginie, Clemence i Jerónimo, Ezequiel, Paula i Nacho, Alicia, Bernard i Lucette, Benito, Julián, Yamila i Pablo, Sophie i Vincent, Elia i Aitor, Leonor i Yola, Ale, Gastón i Martina, Agus i Ludmila, Alex i Olga, Francesc i Judith, Laure…

FINS AVIAT AMICS!!

FINS LA PROPERA SUDAMÈRICA!!