Sant Petersburg: Tatiana i Pavel

Sant Petersburg: Tatiana i Pavel

Fer couchsurfing no deixa de ser una loteria, ja que vas a casa d’algú sense conèixer aquesta persona. Nosaltres ens hi passem molta estona per escollir els nostres hosts, i no demanem allotjament a qualsevol. Però tot i així, no saps mai què et pot tocar. I és segurament aquesta incertesa en el moment d’arribar a casa de la persona que t’allotjarà els propers dies la que fa que quan hi ha connexió en el minut 1, ho valoris molt més.

Això és precisament el que ens ha passat amb la Tatiana i el Pavel. Són una parella senzillament encantadora!! Ella (29 anys) és professora d’anglès i alemany en una escola d’idiomes i ell (31) és músic i actor. Són dues persones molt diferents però que fan una parella d’allò més interessant i divertida. Des del primer moment ens vam sentir molt còmodes a casa seva.

DSCN3204Viuen en un pis força cèntric, en un edifici bastant vell, però ells mateixos han renovat tot el pis per dins, i és una monada! Té dues habitacions (la seva, que és força gran, i una de convidats, amb un llit doble), un lavabo i un bany (separats) i una cuina. Ho han decorat tot ells mateixos, són uns artistes!

La Tatiana, que a més parla espanyol molt bé, és una gran cuinera. Són vegetarians (quasi vegans , perquè no mengen ous però sí llet i derivats), però ens ha fet una sopa, una lasanya de verdures i un pastís de pastanaga, que ens hem llepat els dits. Nosaltres, per la nostra banda, els vam preparar una escalivada amb pa amb tomàquet que va triomfar molt! Ja sabíem nosaltres que amb aquest plat l’encertaríem segur!!

DSCN3265

Es difícil d’explicar el vincle que es pot crear amb 2 desconeguts en només tres dies. Però de tant en tant, amb couchsurfing passa això, i és una passada!! Ens hem sentit molt còmodes a casa seva, i no només perquè des del primer moment ens van dir que agaféssim el que necessitéssim de la nevera i ens van donar les claus de casa per entrar i sortir quan volguéssim, sinó sobretot perquè amb ells vam poder parlar de tot (música, menjar, viatges, plans de futur…) i vam riure moltíssim. La darrera nit, fins i tot ens van regalar un parell de cançons (ell a la guitarra i cantant i ella acompanyant-lo amb la veu) que ens van deixar bocabadats.

SPASIVA TANIA AND PABLO! Ha sido un placer conoceros y compartir conversaciones y cenas con vosotros. Esperamos de corazón que vengáis a visitarnos a Barcelona, y si no tendremos que encontrarnos en Sudamérica 😉

¡Un fuerte abrazo y hasta pronto!