Ekaterinburg: Maria

Ekaterinburg: Maria

Aquells que pensin que els russos són tots avorrits, malhumorats, seriosos i que tenen problemes amb els idiomes que s’apuntin a couchsurfing. L’hem tornat a encertar de ple a Ekaterinburg. Aquí ens hem trobat amb la noia més dolça de tot Rússia: la Maria.

La Maria té 26 anys i va néixer a les Illes Sajalin, a l’altra punta de Rússia, a tocar del Japó. Fa 10 anys va venir a estudiar a Ekaterinburg i s’hi va quedar. Viu sola en un pis de la seva família i dels pisos que hem vist fins ara, és el més gran i el més nou. A nosaltres ens ha deixat un sofà-llit molt còmode a la sala d’estar.

DSCN4245DSCN4249

La Maria treballa en una agència de viatges especialitzada en empreses i en el poc temps que hem passat amb ella ens ha quedat clar que li encanta viatjar. La nit que vam arribar, un cop sopats, vam començar a parlar de viatges i quan li vam parlar del nostre, ens va demanar si li podíem ensenyar fotos. La cosa va acabar tard i amb la Maria apuntant-se el nom del blog per donar un cop d’ull l’endemà a la feina 😉 .

Quan vam contactar amb ella ens va avisar que treballava de dilluns a divendres i que sortia de casa a les 8 del matí i no tornava fins les 7 de la tarda. Nosaltres només teníem un dia per visitar Ekaterinburg, així que no ens va importar aquest horari. Però com passa en aquests casos, un cop ens ha conegut i ha vist que som bona gent, ens ha ofert les claus de casa seva per poder sortir més tard o arribar més d’hora. Ens ha anat de conya, perquè tenim el tren cap a Irkutsk a les 22.30 de la nit i hem pogut deixar les motxilles a casa seva i tornar per donar-nos una dutxa després de fer un volt per la ciutat. Com a premi li hem fet una truita i hem comprat una ampolla de vi per sopar.

DSCN4378

És una llàstima no haver pogut conèixer la Maria una mica més. Hem sopat junts dues nits, però no ens ha calgut gaire més per adonar-nos que és un encant. Tan debò ens vingui a visitar un dia a Barcelona, ja que encara no hi ha estat mai.

¡GRACIAS, MARIA!