Kota Kinabalu: Nico i Nisan

Kota Kinabalu: Nico i Nisan

Ja sabeu que les darreres experiències de Couchsurfing no han estat dolentes, però tampoc han estat de les millors. Des de Beijing amb en Bin i la Xiaoming que no acabàvem de tenir sort i ja feia dies que comentàvem que ens venia de gust tornar a conèixer gent interesant, passar bones estones conversant, explicant històries i cuinant una mica.

Buscant perfils a Kota Kinabalu vam trobar el de la Nisan i el Nico, i amb els missatges que vam intercanviar abans d’arribar-hi, vam tenir clar que aquesta vegada sí que l’havíem encertat.

La Nisan i en Nico fa un mes i mig que es van traslladar a aquesta ciutat. El Nico és francès i treballa en una empresa relacionada amb la indústria dels submarins. Després d’haver estat treballant a Brasil i uns mesos a Cartagena, ara li ha tocat el torn a Borneo. La Nisan és turca i per sort, té una feina que pot fer des de qualsevol lloc del món. És animadora, és a dir, fa dibuixos animats amb l’ordinador per una productora de Turquia.

L’empresa del Nico els hi ha posat un molt bon apartament en un dels gratacels de la ciutat amb vistes al mar. Està en un condomini amb piscina, gimnàs, pistes d’esquaix… Vaja, tot un luxe! Allà tenen reservada una habitació per convidats amb bany privat, aire condicionat…

DSCN9252DSCN9335

Des del primer moment hi va haver molt bon rotllo entre nosaltres. Ens vam entendre a la perfecció i de seguida vam trobar molts punts en comú. Ha estat una d’aquelles ocasions en que et trobes com si estiguessis a casa d’uns amics de tota la vida.

Hem rigut molt, hem cuinat els uns pels altres, i de fet, la segona nit van convidar a una altra parella francesa que també estan aquí per feina, i tots sis vam gaudir de les dues truites de patates, l’escalivada i el pa amb tomàquet que els vam preparar. Com sempre, va ser tot un èxit!

DSCN9333_editedDSCN9331

 

 

 

 

 

Més enllà dels sopars, també hem compartit alguna estona més amb ells i fins i tot ens han acostat al centre amb cotxe un parell de vegades, ja que es troba a 3km d’on viuen ells. També ens van portar a un parell de mercats locals i coincidint que era cap de setmana, van venir a fer el turista amb nosaltres al Sabah Museum, on es poden visitar les cases tradicionals dels habitants d’aquesta zona.

DSCN9360_editado

En total han estat 4 nits a casa del Nico i la Nisan, i sincerament, l’experiència no podia haver estat millor. Ens ha costat marxar i dir-los adéu, o millor dit, fins aviat, perquè esperem tornar a veure’ls en la propera destinació del Nico, a França o quan vinguin a visitar-nos a Barcelona.

THANKS VERY MUCH, GUYS! IT’S BEEN A PLEASURE TO STAY WITH YOU AND TO WIN SO MANY POINTS 😉 HOPE TO SEE YOU SOON SOMEWHERE! BIG HUG!