Allotjament

Cali – Colombian Hostel (21.000 pesos/pers)****

Dormitori de 4 amb bany a dins i dutxa al pis de dalt (sense porta, amb una cortina). Cuina molt bé, esmorzar complert i diferent cada dia. En un barri residencial a prop de supermercats i restaurants, a 40 minuts caminant del centre. Wifi.

Salento – La casa de Lili (15.000 pesos/pers)****

Dormitori amb 2 lliteres matrimonials, on hi caben 2 persones a cada llit (en total, fins a 8 persones a l’habitació). Bany i dutxa a fora, i només n’hi ha 2 per tot el hostel. Esmorzar no inclòs, però sí cafè tot el dia. Molt cèntric, al carrer principal, una mica sorollós el cap de setmana. Cuina correcta i la propietària és tot un personatge. Wifi.

Manizales – Allotjats a casa de la Diana i el Felipe (veure apartat couchsurfing).

Medellín – Tamarindo Hostel (20.700 pesos/pers)****

Dormitori molt ampli de 7 persones, amb llits simples, i amb bany a dins. Llits molt durs. Cuina molt neta i equipada. Situat al millor barri de Medellín, El Poblado. Wifi només al primer pis, no arriba a les habitacions.

Villa de Leyva – Allotjats a casa dels nostres amics, l’Ignacio i la Nina.

Bogotá – Allotjats a casa d’uns familiars de l’Ignacio i la Nina.

Cartagena – The Roof (25.000 pesos/pers)***

Dormitori de 10 persones amb bany, aire condicionat i ventilador. Esmorzar inclòs. Terrassa a dalt, amb cuina bàsica i una mica bruta. Cèntric, al costat de l’entrada a la ciutat emmurallada. Bona wifi

Palomino – The Dreamer (29.000 pesos/pers)*****

El millor hostel del viatge!! Dormitori de 8 persones amb bany a dins i ventilador. Piscina amb bar i restaurant a preus assequibles. A 2 minuts de la platja i molt bon ambient. Esmorzar no inclòs (2,5 €). No hi ha cuina. Wifi de pagament. En resum, un ressort per motxilers.

Parque Tayrona – Camping Don Pedro (12.000 pesos/pers)***

Tenda de campanya força destartalada, però funcional. Zona de dutxa i banys i restaurant a preus raonables pel que és el Parc Nacional. Zona per cuinar amb foc de llenya i 4 utensilis i plats. A una hora caminant de les millors platges de la zona.

 

***** Vés-hi

****   Recomanable

***     Correcte

**       Si no tens més remei

*         No hi vagis

Leave a Reply