Couchsurfing

Couchsurfing és una comunitat global que connecta a més de 6 milions de viatgers arreu del món, que busquen i/o ofereixen allotjament. La filosofia no passa per aconseguir allotjament gratuït, sinó conèixer cada lloc a través de la gent que hi viu.

La cosa funciona més o menys així: et dones d’alta, omples el teu perfil, i descrius l’espai que ofereixes als possibles couchsurfers (el sofà, una habitació o simplement un matalàs a terra). De la mateixa manera, pots buscar gent que ofereixi allotjament a un lloc que tu visitaràs.

En aquesta comunitat, l’experiència és un grau. Els usuaris poden fer comentaris i recomanacions de hosts i couchsurfers amb qui han compartit sostre. Això va molt bé per prendre decisions a l’hora d’acollir o anar a dormir a casa d’algú a qui no coneixes.

Fins ara la nostra experiència com a hosts ha estat molt bona. Hem acollit a 1 menorquí, 3 nord-americanes, 1 indonèsia i 1 argentina. Hem redescobert Barcelona mentre coneixíem persones molt interessants i divertides. Amb elles, hem anat d’excursió a Montserrat, hem sortit a fer unes “tapas”, hem fet un passeig per Sitges, molts recorreguts pel centre històric de Barcelona, i hem cuinat molt: truites de patata, braves, escalivada, paella…

Tu decideixes quina relació estableixes amb cada couchsurfer. Nosaltres vam tenir clar que els tractaríem com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres i el resultat ha estat molt satisfactori.

muntatge CS web ok