La nostra ruta

Quan l’any passat vam decidir que marxaríem a fer la volta al món, un dels primers dubtes va ser, per on comencem? On anem? Mirant blogs i webs de la gent que l’estava fent o l’havia feta vam veure que existeix una ruta que pràcticament tothom segueix (amb petites variacions), ja sigui cap a l’est o cap a l’oest. Hi ha dues raons: la primera és un tema de pressupost (Sud-Amèrica i el sud-est asiàtic son dues destinacions per on pots viatjar amb relativament pocs diners) i la segona és el clima (mirem de viatjar sempre buscant el bon temps per no haver de carregar amb massa roba d’abric).

Per circumstàncies que ara no venen al cas, nosaltres havíem de començar el viatge al setembre i els punts d’Iberia ens ho van posar molt fàcil. Ens vam estalviar un bon grapat d’euros i el fet d’haver de prendre la decisió de per on començar.

DSCN0168

La nostra primera destinació serà Brasil i continuant per l’Argentina farem ruta per tot Sud-Amèrica fins arribar a Colòmbia, des d’on passarem a Costa Rica. Després de visitar alguns països de Centreamèrica (a Nicaragua tenim previst participar en un projecte de cooperació amb l’ONG La Esperanza Granada), entrarem als EUA per agafar l’avió que ens portarà a Oceania. Després de Nova Zelanda i Austràlia, iniciarem la darrera part del viatge pel sud-est asiàtic. Podeu fer-vos-en una idea més detallada mirant el desplegable lateral de la web, on hi apareixen tots els països que tenim intenció de conèixer. Si després no anem a tots els d’aquesta llista o en visitem algun altre que ara no hi és, no ens ho tingueu en compte.

Al mapa que teniu a dalt a la dreta, podreu veure per on anem (país en vermell), per on hem anat (països en verd) i per on anirem (països en blanc).

Per últim, després de sentir vàries vegades “On estareu el proper estiu?” i que la resposta sigui “Austràlia”, seria un detall que us organitzeu i ens anem veient al llarg de l’any a diferents parts del món. 😉