I per fi, les motxilles!

Avui hem tingut un dia mogudet. Els que teniu Facebook ja sabeu que aquest matí Iberia ens ha donat un bon ensurt. Bàsicament, el nostre vol Bcn-Sao Paulo estava cancel·lat i ningú ens havia dit res. Quan anàvem a fer el check-in online ens hem trobat que la nostra reserva no corresponia a cap vol. Després d’un parell de trucades ens han explicat que ara per anar a Sao Paulo s’ha de passar primer per Madrid i ens ho han solucionat de seguida.

Al migdia hem continuat amb el darrer dels comiats familiars i així hem arribat a les 7 de la tarda amb les motxilles encara sense fer. Però pim pam pim pam ens hi hem posat i aquí us deixem l’abans i el després.

DSCN0354

Aquest és el nostre equipatge pels propers mesos. Us en fem cinc cèntims.

Mònica: 3 pantalons llargs (1 desmuntable) i 2 curts, 2 samarretes de màniga llarga, 4 de màniga curta i 4 de tirants, 1 vestit de butxaca i 1 pareo, 2 bikinis, roba interior, 1 polar, samarreta i pantalons tèrmics, jaqueta de muntanya, impermeable, gorra, guants, sabates de trekking, sandàlies de muntanya i xancles.

César: 3 pantalons llargs desmuntables i 1 texans, 1 pantalons tèrmics, 6 samarretes de màniga curta i 3 de màniga llarga, 1 banyador, 1 polar, 1 tallavents, 1 impermeable, roba interior, sabates de trekking, sandàlies de muntanya i xancles.

Comuns: farmaciola, fundes de sac (polièster), fundes impermeables per les motxilles, tovalloles compactes, 1 mosquitera, tablet, càmera de fotos, e-Reader.

DSCN0356

I tota això ho hem encabit amb molta dignitat en les nostres motxilles de 70 l (la del nen) i 52 l (la de la nena). Ens tocarà portar gairebé 12 i 10 kg respectivament.

Com veieu també ens emportem un parell de motxilles petites per moure’ns amb més facilitat i per quan toqui fer algun que altre trekking.

Ara sí que podem dir que ja ho tenim tot a punt.