Olá São Paulo

Vam arribar a São Paulo dilluns a la tarda, després de més de 10 hores de vol des de Madrid amb Iberia. L’única cosa positiva d’aquesta companyia són els 1000 € que ens vam estalviar gràcies als Avios (punts Iberia). La resta (antiguitat de l’avió, menjar, entreteniment, etc.) deixa molt a desitjar.

La nostra arribada a l’aeroport de Guarulhos va ser curiosa. Primer, no ens van demanar cap paper (carta d’invitació, vol de sortida del país…) i en travessar la porta de sortida ens vam trobar amb una vintena de periodistes apuntant-nos amb les seves càmeres i micròfons. El vol anterior al nostre de Madrid a São Paulo va passar per una zona de fortes turbulències, que van provocar més de 10 ferits, havent de fer una parada tècnica a Fortaleza per atendre’ls. Degut a això, a tots els espanyols que arribàvem dilluns, ens van deixar passar sense fer massa preguntes.

DSCN0362

Ens hem trobat un São Paulo ple de contrastos. Vam arribar a 30 graus i ahir va estar plovent tot el dia, amb una temperatura mínima d’uns 18ºC. La pluja ens va impedir passejar gaire per la ciutat, i per això la nostra amiga Vanessa ens va portar a veure el MASP (Museu d’Art), a l’Avenida Paulista, l’artèria principal de la ciutat.

DSCN0365

 

 

Els contrastos no només són climàtics. Al costat dels barris residencials com Morumbí o Panamby, on hi ha les cases i apartaments més luxosos, hi ha les grans favelas de la ciutat.

DSCN0383Si heu llegit fins aquí, segurament us esteu preguntant per què hem començat el nostre viatge en aquesta ciutat poc turística. La raó és que hem vingut a veure la nostra amiga Vanessa. Ella, la seva mare Marina i en Shao Lin, el rei de la casa. Gràcies per la vostra acollida!

DSCN0382DSCN0405