Esperant el bon temps a la fi del món

DSCN1859Ja fa dos dies que estem a Ushuaia, i fins ara, no hem tingut gaire sort amb el temps. Ja ens havien avisat que aquí, a l’anomenada fi del món, el temps canvia d’un moment a l’altre, i que no pots fer gaire o gens de cas a la previsió meteorològica. Tot el que hi ha per fer aquí és a l’aire lliure (Parque Nacional Tierra de Fuego, catamarans pel Canal Beagle, pujar al Glaciar Martial…) i se n’aprofiten del turista pel que fa a preus. Estem esperant que arribi una mica de sol per poder gaudir d’aquestes activitats.

Mentrestant, hem aprofitat per descansar una mica i passejar pel poble, parlar amb la família i organitzar els propers dies. Ushuaia és una ciutat que té un encant especial. Està rodejada de muntanyes (ara ben blanques per la neu) i a l’altre costat hi ha el mar.

DSCN1853DSCN1871

 

 

 

 

 

La ciutat té dos punts neuràlgics: l’avenida San Martín, carrer comercial que creua tot el centre de la ciutat, i el port, força important a nivell comercial, turístic i científic. De fet, des d’aquí és d’on surten els vaixells que porten fins a l’Antàrtida, 1000 km al sud d’Ushuaia. Una altra imatge típica de la badia d’Ushuaia és la del remolcador Saint Christopher, que s’hi troba encallat des de 1957.

DSCN1844DSCN1857DSCN1855

 

 

 

 

DSCN1896

 

Us deixem amb un petit tastet del que esperem que siguin els propers dies. Avui hem intentat pujar al Glaciar Martial, però el camí encara estava tancat per neu. Ens han dit que entre demà i demà passat l’obriran. Com podeu veure, per aquestes latituds fa una mica de fred, sobretot quan bufa el vent!!