Esquel: Daniela, Maxi, Joaquin i Amparo

Esquel: Daniela, Maxi, Joaquin i Amparo

Ja no sabem si és que tenim molta sort, o sabem escollir bé, o totes dues coses a l’hora. El fet és que hem tornat a passar uns dies fantàstics amb aquesta família a Esquel. Els vam escriure i demanar que ens acollissin seguint les indicacions del Fer, el nostre amic de Buenos Aires. Segons ell, una foto val més que mil paraules, i en aquest cas, la foto que tenia la Daniela al perfil de Couchsurfing, va fer que no tinguéssim cap dubte que amb ells, ens ho passaríem molt bé.

DSCN2991

En Maxi és cuiner però treballa a casa fent pasta per diferents hotels i restaurants. La Daniela és professora de geografia, i treballa a diferents escoles de secundària en horaris partits. Això ha fet que els 3 dies que hem passat a Esquel, haguem pogut compartir moltes estones amb ells, i també amb els seus fills. En Joaquin, de 8 anys, i l’Amparo, de 3 anys, són tant o més divertits que els seus pares. Amb en Joaco hem jugat molt a l’UNO i l’Amparo ens ha cosit a preguntes i perquès.

Tots dos van a una escola experimental, i no sabem si és això o l’educació que reben a casa, però els dos són super espavilats i més madurs del que seria habitual per a la seva edat. Perque us en feu una idea, en Joaco està llegint “Alícia al país de les meravelles” de Lewis Carrol amb només 8 anys!!

DSCN2932

Els nens ens han cedit la seva habitació de les joguines com a dormitori, on hem dormit en un matalàs inflable força còmode.

Amb en Maxi i la Daniela hem tingut llargues converses sobre tot una mica: educació, cultura, viatges, esports i gastronomia, clar! Són una parella encantadora; recopada, com dirien ells. Ens han tractat molt i molt bé i els estem molt agraïts. Muchas gracias, família!!

Per cert, la truita de patates, el pa amb tomàquet i l’escalivada, segueixen triomfant a Argentina 😉