Lima: Alejandro

Lima: Alejandro

El fet d’arribar a Lima per Cap d’Any va fer que tinguéssim clar que volíem fer Couchsurfing a aquesta ciutat. No ens imaginàvem el dia 31 a un hostel ple de gent borratxa i amb ganes de festa grossa. Així que tot i ser unes dates una mica complicades (alguns hosts ens van respondre que estaven fora de Lima celebrant l’any nou), ho vam intentar, i ens va contestar l’Ale. A més vam tenir la sort que l’Alejandro viu a Miraflores, un dels barris més recomanables de Lima. Allà hi viu en un pis de lloguer força nou, amb un sofà-llit al menjador, i un bany privat pels seus convidats.

DSCN6749DSCN6916

 

 

 

 

 

Els quadres que hi ha penjats a la paret són seus. Fa uns anys va deixar la feina i va decidir dedicar-se a la pintura. Al nostre parer, va ser una bona decisió!! A casa hi té una habitació que utilitza com a estudi de treball, i espera tenir aviat prou quadres com per poder-los exposar i vendre’ls.

El primer dia i mig ens va semblar que la seva relació amb els surfers era una mica distant, així que vam anar una mica al nostre aire. Però realment la cosa va canviar la segona nit, quan li vam dir de fer una truita de patates i pa amb tomàquet per sopar. Entre l’ampolla de vi que vam comprar nosaltres i la que va comprar ell, vam estar xerrant fins la matinada.

cs lima

El dia següent ja era Cap d’Any i ens va convidar a una barbacoa amb piscina a casa d’uns amics, i ens ho vam passar molt bé. Com a colofó, el dia d’Any Nou ens en vam anar a dinar tots tres a una cevicheria del barri de Barranco, un altre dels barris cool de Lima. Així que en tres dies, vam compartir 3 festivals gastronòmics, i vulguis o no, això uneix 😉

Gracias Ale por tu hospitalidad!! Hasta pronto 😉