Copán: Edgar, Nelly, Luna i Jade

Feia 2 mesos que no fèiem Couchsurfing, i ja ho trobàvem a faltar. Així que aprofitant la nostra breu excursió a Hondures per visitar les ruïnes mayas de Copán, vam contactar amb l’Edgar i la Nelly.

Ja sabeu que generalment comencem ensenyant-vos una foto del llit on dormim, però estàvem tan desentrenats, que ens vam oblidar de fer-la. I això que aquesta vegada teníem una habitació amb un llit matrimonial, i bany privat per nosaltres!

L’Edgar és EL PINTOR de Copán Ruinas, tothom el coneix. I tothom coneix també la “Casa Azul del pintor”, on hi viu amb la Nelly i les seves dues filles, la Luna (9 anys) i la Jade (2 anys). L’Edgar i la Nelly són dues persones molt compromeses cultural i socialment. A banda de donar classes de pintura a alumnes de totes les edats (des de nois de 12-13 anys fins un danès jubilat), estan implicats en diversos projectes de caire social, relacionats amb apropar la cultura als barris més pobres. A més, algun del seus alumnes de l’escola d’art està becat per ells mateixos.

DSCN9951

Tot i que només vam estar dos dies amb ells, ens hi vam sentir molt a gust. A més, com l’Edgar treballa a casa i la Nelly s’encarrega de la casa i la Jade, vam estar amb tota la família més temps del que és habitual quan fem Couchsurfing. Perquè a banda de les ruïnes, a Copán tampoc hi ha gaire més a fer, així que vam assistir a un parell de classes de pintura de l’Edgar, i vam poder veure els retrats que els alumnes es feien els uns als altres. També vam tenir temps de jugar amb la Luna i la Jade, tot i que la petita al principi es mostrava una mica tímida. Però en dos dies ens la vam guanyar!

¡GRACIAS FAMILIA Y HASTA PRONTO!