Allotjament

Nadi –  Bamboo Travellers Beach (30 FJ$/pers)***

Habitació amb llit de matrimoni amb bany a dins. Sense cuina, esmorzar no inclòs. Amb bar-restaurant on es pot dinar i sopar relativament econòmic, però basic. Davant de la platja amb mini-piscina. Et recullen a l’aeroport quan arribes però no et porten quan marxes. Wifi de pagament, només a l’edifici principal.

Waya – Octopuss Resort (35 FJ$/pers)*****

Dormitori de 7 llits molt ample  i net amb aire condicionat i bany compartit. S’ha de contractar obligatòriament un “meal plan” que inclou esmorzar, dinar i sopar (99 FJ$/pers). Aigua gratis. Treballadors molt amables i propers. Tot molt net, el restaurant molt bo, piscina i amb activitats gratuïtes i de pagament cada dia. Just davant de la platja hi ha una barrera de corall ideal per fer snorkel. Wifi no gaire bona.

Nacula – Blue Lagoon Resort (35 FJ$/pers)*****

Dormitori de 8 llits molt ample  i net amb aire condicionat i bany compartit. S’ha de contractar obligatòriament un “meal plan” que inclou esmorzar, dinar i sopar (99 FJ$/pers). Aigua gratis. Tot molt net, el restaurant molt bo, piscina i amb activitats gratuïtes i de pagament cada dia. Just davant de la platja hi ha una barrera de corall ideal per fer snorkel, no tan espectacular com la del Octopuss. En general, és de més nivell que l’Octopuss. Wifi no gaire bona.

 

***** Vés-hi

****   Recomanable

***     Correcte

**       Si no tens més remei

*         No hi vagis

Leave a Reply