Gastronomia

A Fiji hi hem anat a descansar, llegir, prendre el sol i veure peixets de colors. Per tant no us podem explicar gaire de la gastronomia de les illes. Sí que és veritat que hem menjat molt i molt bé, però dins dels menús dels ressorts on hem estat no hi havia gaire plats típics.

En aquests ressorts (nosaltres hem estat a les Yasawa Islands) t’obliguen a contractar la pensió completa. Això implica que tot i dormir en un dormitori a preu de backpacker, menges el mateix que la gent que està allotjada en les cabanes de preu més alt.

Pels esmorzars només tenim una paraula: IMPRESSIONANT. Eren bufets lliures de dolç i salat, on era impossible provar de tot en un mateix dia. Café, llet, iogurt, cereals, fruita, pastes dolces, pastissos, pancakes, i si parlem del salat: ous o truita farcida amb formatge, pernil, xampinyons, pebrot, ceba…. crepes, torrades, salsitxes, patates fregides, mongetes… en definitiva, un festival!

Així que del menjar típic, només podem parlar del kokoda , una amanida de peix marinat en cítrics molt refrescant. La resta de plats dels menús anaven des de hamburgueses, rissotto, fish & chips, pasta, amanides (per dinar) a cuixes de xai al forn, bufet de peix i marisc…(per sopar).

DSCN0120DSCN9921SAMSUNGSAMSUNG

Pel que fa a les begudes, a banda del còctel de benvinguda (sense alcohol) i 3 cerveses que vam pagar a preu d’or, ens vam passar la setmana bevent aigua. Ja ens havíem deixat el pressupost en el “meal plan” jeje.

DSCN0095DSCN0015SAMSUNGSAMSUNG

Leave a Reply