Allotjament

Ciudad de Guatemala – Mariana’s Petit Hotel ( 155 quetzales/pers)***

Habitació doble privada (dos llits) amb bany a dins. Esmorzar tradicional: ous, fríjoles, arròs, cafè, fruita. En un barri residencial, bastant a prop de l’aeroport, però lluny del centre. A nosaltres en va anar bé perquè no volíem visitar la ciutat, només hi estàvem de pas. Wifi.

Antigua – Hostel Capitan Tom (80 quetzales/pers)***

Habitació privada amb llit matrimonial, bany compartit. Cuina petita. No inclou esmorzar (es pot demanar pagant apart i és molt abundant). Ben situat, a 10 minuts caminant del centre històric. Terrat amb vistes als volcans de la zona. Wifi no funcionava massa bé.

Lanquin – El Retiro Lodge (40 quetzales/pers)*****

Habitació doble (2 llits) a la part de dalt d’una cabanya (s’hi puja per una escala i només tanca amb una cortina, però té mosquitera). És un lodge enmig de la natura, a la vora d’un riu, i a banda de dormitoris, també té cabanyes. Restaurant/bar molt correcte, amb sopar tipus bufet a un preu raonable. No té cuina i la llum va i ve (a tota la zona). Wifi. Ens va sortir més barat dormir en aquest tipus d’habitació que en un dormitori (50 quetzales/pers).

Flores – Hotel Mirador del Lago (55 quetzales/pers)***

Habitació doble amb bany privat i ventilador (molt necessari). Hotel una mica vell, però net i força correcte. No inclou esmorzar. Terrassa amb vistes al llac. La wifi només funciona a la part del bar-restaurant.

 

***** Vés-hi

****   Recomanable

***     Correcte

**       Si no tens més remei

*         No hi vagis

 

Leave a Reply