Campos do Jordão

DSCN0516Hem passat el cap de setmana a un poble de muntanya, Campos do Jordão, on una amiga de la Vanessa hi té una casa. Des d’aquí donem les gràcies a la Renata, que ens hi ha convidat, i amb qui hem passat un cap de setmana de natura, relax i, com no, amb una bona barbacoa brasilera.

Volíem fugir de São Paulo, perquè dissabte era el dia de la Independència de Brasil i s’esperaven manifestacions i protestes per tot el país, i volíem evitar merders.

Dissabte al matí vam fer una petita caminada pel Horto Florestal, una mena de parc en plena natura, on pots fer caminades a peu, llogar bicicletes o fer activitats com tirar-se en tirolina. Nosaltres només vam fer una ruta fins una cachoeira (cascada), un passeig ple d’arbres típics d’aquesta zona, les araucàries.

DSCN0532

DSCN0538Cap a les 15h vam arribar a casa i vam començar a preparar les brases per la barbacoa. La seva protagonista va ser la picanha, a la que van acompanyar unes linguiças (una mena de botifarres) de pebre i d’all, uns pintxos de queijo coalho, farofa (farina de mandioca amb ceba, romaní i una mica de pebre calabrès, amb què s’acompanya la carn) i uns pebrots escalivats com a aportació catalana. I tot plegat es va allargar pràcticament fins la nit, davant una llar de foc, rostint marshmallows amb un pal de pintxo al foc.

DSCN0553DSCN0563 retalladaDSCN0561

 

 

 

 

Delícia!!

Gràcies a la Renata i la Vanessa per aquest cap de setmana, i moltes gràcies també a la Marina, que ens ha acollit a casa seva i ens ha cuidat com si fos la nostra mare. Muito agradecidos!! Us esperem a Barcelona!! Però no vingueu abans d’un any 😉

DSCN0574

Demà deixem São Paulo per anar a Paraty, camí de Río do Janeiro.