Captivats per un tros de gel

A El Calafate s’hi ve per anar a veure el Glaciar Perito Moreno. I això és el que ens ha portat aquí, en un viatge molt llarg des d’Ushuaia (3 busos i un ferry, dues fronteres i gairebé tot un dia de viatge). Tot el poble viu dels turistes que visiten el Perito Moreno, que està dins el Parque Nacional de los Glaciares. Per arribar-hi, cal agafar un bus, que per 25€, en una hora i mitja et porta al parc.

Un cop allà, hi ha quatre trams de passarel·les, que et permeten veure el glaciar des de diversos angles. Hem estat 4 hores passejant i aturant-nos contínuament a fer fotos. Si no heu estat aquí, és difícil explicar com et pots estar mirant i escoltant un tros de gel durant tanta estona. Aquest glaciar avança cada dia uns 2 metres, i aquest moviment provoca dos tipus de sorolls: el cruixir del gel quan s’esquerda i una mena de tro quan un tros de gel es desprèn del glaciar i cau a l’aigua.

I ara ja us deixem amb les millors imatges del partit, perquè en gaudiu com hem fet nosaltres.DSCN2466

DSCN2352DSCN2322DSCN2333

 

 

 

 

DSCN2447DSCN2455

 

 

 

 

 

 

DSCN2457DSCN2468

 

 

 

 

 

DSCN2445

DSCN2424DSCN2423

 

 

 

 

 

 

Vídeo d’un despreniment del Perito Moreno