Córdoba: Cecilia

Córdoba: Cecilia

No tenim clar que aquest post pertanyi a la categoria Couchsurfing, perquè la Cecilia, més que una host, ja és una amiga. De fet, vam venir a Córdoba a veure-la a ella. La Ceci va ser una de les primeres surfers que vam allotjar a Barcelona. Vam riure molt amb ella, i ja li vam dir llavors que quan féssim el nostre viatge, passaríem a veure-la.

2013-11-02 17.37.51

La Cecília viu en una casa que comparteix amb un amic, en Sam, al barri de Cofico, una mica allunyat del centre de Córdoba (a uns 20 minuts caminant). La Ceci ens ha cedit la seva habitació, perquè l’habitació de convidats just aquest cap de setmana estava ocupada per un familiar d’en Sam. Ens sap una mica greu, perquè per molt que hem  insistit, ella ha dormit al sofà-llit de la sala d’estar, mentre nosaltres dormíem com uns senyors.

DSCN3335

Vam arribar en cap de setmana, i així hem pogut estar més amb ella. Dissabte vam estar tot el dia patejant la ciutat i diumenge vam fer una excursió al Parque Nacional Quebrada del Condorito. Total, que en 2 dies creiem que l’hem feta caminar més que en els darrers 2 mesos! Però estem contents, perquè ens ho hem passat molt bé i sabem que ella també! Ens ha encantat poder canviar-nos els papers de host-sufer, que no es gaire comú a Couchsurfing, i esperem que la cosa no s’acabi aquí 😉

Ceci, esperamos que todos los cambios de estas últimas semanas sean para bien, y que te vaya todo genial a partir de ahora! En Barcelona tienes a dos amigos, OBVIO!!! Un fuerte abrazo y hasta pronto!